کابل شیلد دار

در برخی از کارخانه‌ها و محیط‌های صنعتی از تداخل امواج الکترومغناطیسی از جمله مواردی است که همواره بسیار مورد توجه قرار گرفته است. امکان ایجاد تداخل و نویزها در این محیط‌ها، به وسیله سایر وسیله‌ها وجود دارد و همین امر سبب می‌گردد، داده‌های انتقالی تغییر کند. کابل شیلد دار در این میان بدین دلیل تولید می‌شود که از بروز این مشکل جلوگیری کند. برای آشنایی بیشتر شما عزیزان مقاله‌ای کامل را تهیه کرده‌ایم تا شما را با تمامی جوانب این کابل‌ها آشنا کنیم.

کابل شیلد دار یک لایه محافظ داخلی دارند؛ اصلی‌ترین هدف از استفاده این کابل‌ها محافظت از اطلاعات و سیگنال‌ها در برابر مشکلات مکانیکی و الکتریکی کابل‌ها است. کابل کنترل شیلد دار و کابل آلومینیومی شیلد دار دو کابلی هستند که به خوبی می‌توانند این وظایف را انجام دهند. درصورت‌ عدم وجود کابل‌های شیلد دار، هنگامی که کابل‌ها در کنار سایر کابل‌ها، نویزهای الکتریکی و کابل‌ها قرار بگیرند به درستی نمی‌توانند اطلاعات دقیق را انتقال دهند. از فلزاتی همچون آلومینیوم، مس و سایر فلزات رسانا می‌توان برای شیلد دار کردن کابل‌ها استفاده کرد. استفاده از کابل‌های شیلد دار، برای زمانی که دقت در ارسال اطلاعات اهمیت بسیاری دارد، الزامی است؛ زیرا این امکان وجود دارد که سیگنال‌های ارسالی با خطای بسیاری مواجه شوند و حتی اطلاعات و داده‌ها از بین بروند.

🔶 🔶 🔶 🔶 🔶

مشاهده لیست قیمت سیم و کابل کسری

🔶 🔶 🔶 🔶 🔶

انواع کابل شیلد دار

انواع کابل شیلد دار به‌صورت کابل شیلد دار تلفن، صوتی، شبکه و تک رشته تولید و عرضه می‌شوند که در ادامه به بررسی هریک از آنها به تفکیک می‌پردازیم:

کابل شیلد دار مفتولی

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

بروز‌ترین لیست قیمت سیم و کابل خراسان

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

کابل شیلد دار تلفن

سیگنال‌های رادیویی و مغناطیسی در همه جا وجود دارند. حال فرض کنید که شما در هنگام صحبت با تلفن صدای این امواج را بشنوید. بالا بودن این سیگنال‌ها در مکالمه اختلال ایجاد کرده و یا حتی باعث قطع تماس نیز می‌شود. کابل‌های شیلد دار تلفن در برابر تداخلات مکانیکی، مغناطیسی و الکتریکی مصون است. این کابل‌ها به دوصورت کابل شیلد دار تلفن زمینی و هوایی موجود است و به دو صورت آنالوگ و دیجیتال اطلاعات را ارسال می‌کند.

کابل شیلد دار صوتی

کابل شیلد دار صوتی می‌تواند سیگنال‌های آنالوگ و دیجیتال را در دمای ۵+ درجه تا ۴+ درجه سانتی‌گراد را ارسال کند. این کابل دارای ۱ تا ۶۱ رشته است و هر رشته برای نوع خاصی از داده‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. کابل‌های شیلد دار صوتی دو رشته از دو رشته سیم تشکیل شده است و بر روی آن یک روکش یا شیلد وجود دارد. این کابل‌ها دارای خاصیت ضد نویزی است و برای منتقل کردن صوت در استریو کاربرد دارد. همان طور که می‌دانید یکی از اصلی‌ترین کاربرد کابل‌های شیلد دار در کابل‌های ابزار دقیق است؛ بنابراین از این کابل‌ها در کارخانه‌ها و آزمایشگاه‌ها استفاده می‌کنند.

❌ ❌ ❌ ❌ ❌

جدید‌ترین لیست قیمت سیم و کابل پرتو

❌ ❌ ❌ ❌ ❌

کابل شیلد دار شبکه

کابل‌های شیلد دار شبکه همان طور که از نامش پیداست، برای انتقال داده‌ها در شبکه مورد استفاده قرار می‌گیرد. وجود نویز و اختلال در داده‌های شبکه باعث اختلال در داده‌های دریافتی شده و حتی باعث می‌شود که این داده‌ها به دست ما نرسد؛ به‌همین دلیل برای جلوگیری از اختلال و اعوجاج در داده‌های شبکه از یک کابل شیلد دار شبکه استفاده می‌کنند. کابل‌های شبکه حساسیت بالایی دارند و با قرارگیری در کنار سایر کابل‌ها شبکه مغناطیسی به وجود می‌آورند و در اطراف سیم دچار اختلال می‌گردند. کابل‌های شیلد دار شبکه چهار زوجی یکی از متداول‌ترین نوع آن است.

کابل شیلد دار دو زوج

کابل شیلد دار تک رشته

کابل‌های تک رشته‌ای از دیگر کابل‌های شیلد دار است که تنها از یک رشته درون غلاف خود جهت انتقال اطلاعات و سیگنال‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. شیلد موجود بر روی این کابل در دو جنس آلومینیوم و یا پلی استر است. جنس و کیفیت این شیلدها به میزان اطلاعات شما بستگی دارد.

جنس شیلد بافته شده در کابل‌ها از چیست؟

معمولا شیلدهای بافته شده در کابل‌ها از جنس مس است، ولی باتوجه به این که مس در معرض پوسیدگی قرار دارد، برای مکان‌های مرطوب از یک لایه نقره استفاده می‌کنند، لیکن باتوجه به این که قیمت روکش‌های نقره بالا است، تنها در موارد خاص از این شیلدها استفاده می‌شود.

برند کابل شیلد دار

برند در هر محصولی تعیین کننده اعتبار و کیفیت کابل‌ها است؛ برندهایی همچون سیم و کابل خراسان، سیم و کابل کسری، سیم و کابل زاگرس، سیم و کابل پرتو و … از جمله بهترین برندهای سیم و کابل هستند که از بهترین و باکیفیت ترین متریال برای تولید این کابل‌ها استفاده می‌کنند؛ بنابراین شما در هنگام خرید کابل باید به برند این محصول توجه ویژه‌ای داشته باشید.

قیمت کابل شیلد دار

کابل‌های شیلد دار انواع مختلفی دارند که هر کدام از نظر کارکرد و ضخامت با یکدیگر متفاوت هستند؛‌به همین دلیل بر اساس نیاز خود این کابل‌ها را خریداری کنید. قیمت‌گذاری کابل شیلد دار به ضخامت، متراژ، وزن، قطر، نوع، کیفیت و… بستگی دارد. برای استعلام قیمت روز انواع کابل‌های شیلد دار از طریق شماره‌های درج شده در سایت با ما تماس بگیرید تا قیمت روز این محصول در اختیار شما قرار گیرد.

کابل شیلد دار

کاربرد کابل شیلد دار

کابل‌های شیلد دار از سیگنال‌ها و تداخلات موجود در کابل جلوگیری می‌کند؛ بنابراین در هرجا که سیگنال و امواج اقتصادی وجود دارد، می‌توان از این کابل‌ها استفاده کرد، بنابراین برای ارسال داده‌ها در تلویزیون، کابل‌های تلفن و… کابل‌های شیلد دار به کار برده می‌شود؛ به بیانی دیگر کابل‌های شیلد دار جهت محافظت از تخریب داده‌های انتقال داده شده به وسیله کابل، در مقابل تداخل و تخریب ناشی از EMI مورد استفاده قرار می‌گیرد.

خرید کابل شیلد دار

خرید کابل شیلد دار نیاز به شناخت زیادی دارد. خریدار باید به صورت کامل با این کابل‌ها آشنایی داشته باشند تا کابلی مناسب با نیاز خود را خریداری کنند، همچنین برند و کیفیت ساخت کابل‌های شیلد دار نیز اهمیت بسیاری دارد؛ بنابراین توصیه می‌شود که این کابل‌ها را از فروشگاه‌های معتبر سفارش دهید. جهت سفارش بهترین و باکیفیت‌ترین کابل شیلد دار به همراه گارانتی با شماره‌های درج شده در سایت آقای برق تماس حاصل نمایید.

✍️ سخن نهایی

ممنون که ما را تا پایان این مقاله همراهی نمودید؛ نظرات و سؤالات خود را در رابطه با مقاله «کابل شیلد دار» برای ما کامنت کنید.

نوشته شده در تاریخ ۱۲ دی ۱۴۰۰

دیدگاه‌های نوشته

*
*

جهت دریافت لیست قیمت سیم و کابل کسری کلیک کنید